top of page

ABONNEMANG

Värva en abonnent på minst 4 timmar var fjärde vecka eller 2 timmar varannan vecka, så bjuder vi dig på 2 timmar städning

Vid ett abonnemang kommer vi så ofta du vill efter ett uppgjort schema. Minst 2 timmar var 4:e vecka. Den tiden kan användas till alla våra privattjänster utom flyttstädning. Någon gång kanske du vill att vi putsar dina fönster. En annan gång kan vi klippa gräset. En av fördelarna med abonnemang är att du slipper startavgiften som tillkommer vid enstaka städningar.

 Eftersom vi är ett ASF kan det hända att en praktikant följer med din städare men du betalar inget extra för det. Du kan pausa ditt abonnemang, lägga till eller dra ifrån städtimmar eller ändra hur ofta vi ska komma. Du förbinder dig till de första 3 månaderna. Våra priser hittar du här.

Jobbar du hela dagen och vill ha städat när du kommer hem? Inga problem. Nyckeln förvaras på ett säkert sätt och din städare kvitterar ut den inför varje städning.

Om du är intresserad kan vi komma på ett kostnadsfritt hembesök och berätta om vårt abonnemang och gå igenom dina behov. Du är inte tvungen att teckna ett abonnemang efter vårt besök.

Fråga oss!

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan.

bottom of page